• slide 1
  • slide 2
  • slide 3

  • slide 4

  • slide 5
  • slide 6
  • slide 7
  • slide 8

DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA

Pozivamo Vas da nas posjetite u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“ koji će se u Općoj bolnici Karlovac održati 9. svibnja 2018. g. (srijeda), s početkom u 10 sati u Stručnoj biblioteci (ulaz 3, I. kat).

Bolnica organizira Dan otvorenih vrata za projekt Uređenje prostora dnevnih bolnica i dnevnih kirurgija Opće bolnice Karlovac koji se financira bespovratnim sredstvima EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

plakat 2018 2 page 001

Ukupna je vrijednost Projekta 35.755.341,66 kuna, dodijeljena bespovratna sredstva 35.731.867,90 kuna, a razdoblje provedbe od 11. siječnja 2016. g. do 30. lipnja 2018. g.

Svrha Projekta je povećanje isplativosti i održivosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske sa ciljem poboljšanja učinkovitosti i pristupa dnevnim bolnicama i dnevnim kirurgijama te smanjenja prijema na akutne bolničke odjele za 10 %.

Održavanjem dana otvorenih vrata Bolnica želi javnosti prikazati svoja iskustva u pripremi i provedbi projekta, upoznati sve zainteresirane s načinom rada dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija te prednostima koje građanima donose novi načini liječenja i pružanja zdravstvenih usluga.

Liječnici Opće bolnice Karlovac prezentirat će medicinske uređaje nabavljene u okviru projekta te će građanima dati informacije o mogućnostima i prednostima liječenja u dnevnim bolnicama i jednodnevnim kirurgijama.

Svim sudionicima omogućit će se obilazak prostora dnevnih bolnica koji su u završnoj fazi uređenja.

Na početku događaja nazočnima će se obratiti prim. dr. sc. Ervin Jančić, dr. med., ravnatelj OB Karlovac, liječnici Opće bolnice Karlovac održat će kratka predavanja, a voditeljica projektnog tima Bolnice, gđa Zdenka Mažuran, dipl. oec., upoznat će javnost s procesom pripreme i provedbe projekta.

Sudionici događanja moći će razgovarati s liječnicima i osobama koje su uključene u provedbu projektnih aktivnosti.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

PROTOKOL DOGAĐANJA